PROVOZOVNA: Vojtěšská 17, Praha 1

E-MAIL: kovac@ocal.cz

Doprava zdarma při objednávce nad 5.000,- Kč!

Novinka na trhu: Štítky výměny oleje s neuvěřitelnými vlastnostmi!

Představte si štítek, který odolává extrémním podmínkám a zůstává v perfektním stavu bez ohledu na to, jaké výzvy na něj klade okolní prostředí. Ano, máme pro vás skvělou zprávu! Představujeme štítky výměny oleje vyrobené ze speciálních pokovených etiket s unikátními vlastnostmi.

Tyto štítky jsou vyrobené z materiálu, které je extrémně odolný vůči oleji, vodě, špíně, mrazu i slunci. Mají schopnost snášet teploty od minus 40 do plus 100 stupňů Celsia, jsou perfektním řešením pro jakékoli podmínky náročné podmínky každého autoservisu.

Co je opravdu ohromující, je jejich odolnost a neroztržitelnost. Už se nemusíte obávat, že se štítek roztrhne nebo poškodí. Jsou navrženy tak, aby vydržely i nejnáročnější situace a poskytovaly spolehlivé informace o stavu oleje.

A to není všechno! Jsou plně popisovatelné, což znamená, že můžete snadno zaznamenat veškeré potřebné informace, jako je datum výměny oleje, kilometrový limit nebo další poznámky. Tímto způsobem vám štítek poskytne jasný a přesný přehled o údržbě a pomůže vám udržet váš motor v perfektním stavu.

Nenechte si ujít příležitost získat štítky výměny oleje, které překonají vaše očekávání. Údržba vašeho vozidla bude díky nim snazší, rychlejší a přesnější. Navíc si užijete dlouhou životnost štítků, které nezklamou ani v těch nejnáročnějších podmínkách.